Rijschool Maasdriel | Rijlessen | Autorijschool

Rijschool van Herwaarden, jouw autorijschool in Maasdriel

Jij woont in Maasdriel en wilt je rijbewijs gaan halen? Dan zit je hier aan het juiste adres! Bij rijschool van Herwaarden leer jij op een relaxte en veilige manier autorijden, op het leertempo dat bij jou past. Ik vind het belangrijk dat jij plezier hebt en dat je je op je gemak voelt tijdens het autorijden, omdat je dan het snelst leert! Ik doe er alles aan om te zorgen dat jij je rijbewijs haalt op de manier waarop jij dat prettig vindt.


Mijn rijlessen

Mijn naam is Marco van Herwaarden en ik help je graag bij het behalen van je rijbewijs. Ik ben een rustig en geduldig persoon en mijn doel is om jou rijlessen te geven die aansluiten op jouw leertempo en voorkeuren. Ik zorg er voor dat jij je op je gemak voelt tijdens het autorijden. Ik kom jou iedere rijles ophalen.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik iedere dag weer met verschillende mensen te maken krijg, die ik op een veilige, verantwoordelijke manier aan het verkeer laat deelnemen. En nog in een vette auto ook! Jij gaat namelijk rijden in een Mercedes Benz CLA 180 Coupe. Deze auto is ideaal om het autorijden te leren. Van alle gemakken voorzien om jou te ondersteunen tijdens het autorijden. Deze auto voldoet vanzelfsprekend aan alle eisen van het CBR.


Autorijschool Maasdriel
 

Proefles

Een goede klik met mij als instructeur is essentieel voor het behalen van jouw rijbewijs. Om alvast kennis te maken met mij en met de auto is het mogelijk om een gratis proefles aan te vragen. Zo kun jij voor jezelf bepalen of je een goed gevoel hebt en zit je nog nergens aan vast. Ik kom je ophalen, daarna krijg je een stukje introductie over stuurmethodes en over de auto en vervolgens mag je natuurlijk zelf een stukje rijden. Tegen het einde van de les bespreken wij samen wat we er van vonden en maak ik een inschatting van hoeveel lessen jij nodig gaat hebben. Een gratis proefles is ook echt gratis!
 

Tarieven

Klik hier voor meer informatie over de tarieven en pakketten. 


Theorie

Als je bij mij een pakket afsluit krijg je er een theorie pakket bij. In het theorie pakket zit het volgende:
  • theorieboek
  • belangrijke info over jouw cbr examens
  • speedtheorie internetopleiding
  • 15 uur online examentraining
  • praktijkinstructie videoanimatie
  • 3 maanden interactieve theorielessen
  • praktijkboekje rijles

Kijk hier voor meer informatie over en verassende extra’s omtrent het theorie pakket.
 

Inschrijven

Wil je starten met je rijbewijs en/of een gratis proefles in de regio Maasdriel? Schrijf je dan hier geheel vrijblijvend in en ik neem contact met je op. Heb je nog vragen neem dan contact op. Ik kijk er naar uit om samen je rijbewijs te halen.

Inschrijven