Marco van Herwaarden

Over mij

Welkom op mijn website, mijn naam is Marco van Herwaarden en ik woon in Kerkdriel met mijn vriendin en onze 3 jonge kinderen.
 
Na een periode gewerkt te hebben als rij-instructeur bij de ANWB in 's-Hertogenbosch heb ik besloten om voor mezelf te beginnen met mijn eigen rijschool. Ik merkte dat daar behoefte aan was in deze regio.
 

Over mijn werk

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat je de hele dag door met verschillende mensen te maken hebt die ik dan op een veilige en verantwoorde manier leer deel te nemen aan het verkeer. Ik ben zelf een rustig en zeer geduldig persoon en wil jou op een plezierige en relaxte manier leren autorijden (op jouw leer tempo).
 
Ik ben ook R.I.S. (rijopleiding in stappen) gecertificeerd maar geef les op een andere manier, ik combineer het beste uit R.I.S met het beste van de  "ouderwetse" manier. Zo creëer ik een methode om jou goed en veilig te leren autorijden.
 
Bij mij krijg je les in een gloednieuwe Mercedes Benz CLA 180 Coupe. De auto is van alle gemakken voorzien en goedgekeurd volgens de eisen van het CBR. Ik kom je thuis ophalen en breng je na de les weer thuis met de volgende leerling die wij evt. opgehaald hebben.


Een uur les is bij mij ook echt 60 minuten les !


Bij voorkeur geef ik les in blokken van 2 uur aangezien we het meeste van onze lestijd in 's-Hertogenbosch rijden (waar jij ook je examen hebt) en zodoende meer kunnen doen dan in 2 lessen van 1 uur.
 
Dus als je het leuk lijkt om bij mij je rijbewijs te gaan halen of wil je wat meer informatie hebben over bijvoorbeeld mijn lespakketten neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier ,e-mail of bel me even.
Want "autorijden doe je voor je plezier".
 
Met Vriendelijke Groeten,
Marco van Herwaarden