Rijschool van Herwaarden, de autorijschool in Den Bosch

Rijschool van Herwaarden, jouw autorijschool in Den Bosch

Jij woont in de buurt van Den Bosch en wilt je rijbewijs gaan halen? Dan zit je hier aan het juiste adres! Bij rijschool van Herwaarden leer jij op een relaxte en veilige manier autorijden, op het leertempo dat bij jou past. Ik vind het belangrijk dat jij plezier hebt en dat je je op je gemak voelt tijdens het autorijden, omdat je dan het snelst leert! Ik doe er alles aan om te zorgen dat jij je rijbewijs haalt op de manier waarop jij dat prettig vindt.


Rijschool Den Bosch

Bij Rijschool van Herwaarden wordt er gereden door twee instructeurs, namelijk Marco van Herwaarden en Vienna Leijting. Beide instructeurs staan voor een persoonlijke begeleiding en helpen je graag in alle rust met het behalen van je rijbewijs! Wij komen iedere rijles ophalen in Den Bosch.

De rijlessen krijg je in een vette auto! Jij gaat namelijk rijden in een Mercedes Benz CLA 180 Coupe. Deze auto is ideaal om het autorijden te leren. Van alle gemakken voorzien om jou te ondersteunen tijdens het autorijden. Deze auto voldoet vanzelfsprekend aan alle eisen van het CBR.


Autorijschool Den Bosch
 

Rijlessen Den Bosch

Een goede klik met mij als instructeur is essentieel voor het behalen van jouw rijbewijs. Om alvast kennis te maken met mij en met de auto is het mogelijk om een gratis proefles aan te vragen. Zo kun jij voor jezelf bepalen of je een goed gevoel hebt en zit je nog nergens aan vast. Ik kom je ophalen in Den Bosch, daarna krijg je een stukje introductie over stuurmethodes en over de auto en vervolgens mag je natuurlijk zelf een stukje rijden. Tegen het einde van de les bespreken wij samen wat we er van vonden en maak ik een inschatting van hoeveel lessen jij nodig gaat hebben. Een gratis proefles is ook echt gratis!
 

Tarieven

Klik hier voor meer informatie over de tarieven en pakketten. 


Theorie

Als je bij mij een pakket afsluit krijg je er een theorie pakket bij. In het theorie pakket zit het volgende:
  • theorieboek
  • belangrijke info over jouw cbr examens
  • speedtheorie internetopleiding
  • 15 uur online examentraining
  • praktijkinstructie videoanimatie
  • 3 maanden interactieve theorielessen
  • praktijkboekje rijles

Kijk hier voor meer informatie over en verassende extra’s omtrent het theorie pakket.
 

Inschrijven

Wil je starten met je rijbewijs en/of een gratis proefles in de regio Den Bosch? Schrijf je dan hier geheel vrijblijvend in en ik neem contact met je op. Heb je nog vragen neem dan contact op. Ik kijk er naar uit om samen je rijbewijs te halen.