Rijschool Ammerzoden | Rijlessen | Autorijschool

Wil jij je rijbewijs behalen in de regio Ammerzoden?

Rijschool van Herwaarden zorgt er voor dat jij je rijbewijs op jouw eigen tempo kunt behalen.
Ik zorg er voor dat jouw autorijlessen op een relaxte en plezierige manier verlopen. Je leert immers sneller autorijden als je plezier hebt en je op je gemak voelt tijdens het rijden! Ik zorg er voor dat jij je rijbewijs haalt op de manier waarop jij dat fijn vindt.


Mijn rijlessen

Mijn naam is Marco van Herwaarden en ik help je graag bij het behalen van je rijbewijs. Ik ben een rustig en geduldig persoon en mijn doel is om jou rijlessen te geven die aansluiten op jouw tempo en voorkeuren. Ik kom jou iedere rijles ophalen in Ammerzoden.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat ik iedere dag met verschillende mensen te maken heb die ik dan op een veilige en verantwoorde manier deel laat nemen aan het verkeer. Jij zult leren autorijden in een nieuwe Mercedes Benz CLA 180 Coupe. Deze auto is van alle gemakken voorzien om jou te ondersteunen tijdens het rijden. Uiteraard voldoet deze auto aan alle eisen van het CBR.

Autorijschool Rosmalen
 

Proefles

Om je kennis te laten maken met mij en de auto kan je een gratis proefles aanvragen. Bij deze proefles kom ik je ophalen in Ammerzoden, krijg je een stukje introductie over de auto, stuurmethodes en uiteraard ga je zelf rijden. Tegen het einde van de les ga ik met je bespreken wat je ervan vond en maak ik een inschatting over de hoeveelheid lessen die je nodig hebt. Een gratis proefles is ook echt gratis!
 

Tarieven

Er zijn drie verschillende soorten pakketten af te nemen. Een snel, basis en zeker pakket. Kijk hier voor meer informatie over de tarieven en pakketten.
 

Theorie

Als je bij mij een pakket afsluit krijg je er een theorie pakket bij. In het theorie pakket zit het volgende:
  • theorieboek
  • belangrijke info over jouw cbr examens
  • speedtheorie internetopleiding
  • 15 uur online examentraining
  • praktijkinstructie videoanimatie
  • 3 maanden interactieve theorielessen
  • praktijkboekje rijles

Kijk hier voor meer informatie over en verassende extra’s omtrent het theorie pakket.
 

Inschrijven

Wil je starten met je rijbewijs en/of een gratis proefles in de regio Ammerzoden? Schrijf je dan hier geheel vrijblijvend in en ik neem contact met je op. Heb je nog vragen neem dan contact op. Ik kijk er naar uit om samen je rijbewijs te halen.