Actie

Basispakket
Het basispakket is nu tijdelijk afgeprijsd van €1995,- voor €1650,-
Actie loopt van 15 januari t/m 15 februari, schrijf je snel in. De plaatsen zijn beperkt!
Schrijf je nu in


* Actievoorwaarden
Pakket moet vóór 15 februari afgesloten en volledig betaald zijn. Eventuele overgebleven uren worden niet gerestitueerd 
 
Basispakket bevat:
  • 35 uur les
  • Praktijk boek
  • Tussentijdse toets
    Examen

Rijschool Van Herwaarden
Mijn naam is Marco van Herwaarden en ik help je graag bij het behalen van je rijbewijs. Ik ben een rustig en geduldig persoon en mijn doel is om jou rijlessen te geven die aansluiten op jouw leertempo en voorkeuren. Ik zorg er voor dat jij je op je gemak voelt tijdens het autorijden. Ik kom jou iedere rijles ophalen.

​Bij rijschool van Herwaarden leer jij op een relaxte en veilige manier autorijden, op het leertempo dat bij jou past. Ik vind het belangrijk dat jij plezier hebt en dat je je op je gemak voelt tijdens het autorijden, omdat je dan het snelst leert! Ik doe er alles aan om te zorgen dat jij je rijbewijs haalt op de manier waarop jij dat prettig vindt.

Lesauto
Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik iedere dag weer met verschillende mensen te maken krijg, die ik op een veilige, verantwoordelijke manier aan het verkeer laat deelnemen. En nog in een vette auto ook! Jij gaat namelijk rijden in een Mercedes Benz CLA 180 Coupe. Deze auto is ideaal om het autorijden te leren. Van alle gemakken voorzien om jou te ondersteunen tijdens het autorijden. Deze auto voldoet vanzelfsprekend aan alle eisen van het CBR.
  Schrijf je nu in